Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hőségben különösen figyeljünk testünk vészjelzéseire! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 01.
ImageNemcsak a bőrünk, de a szervezetünk számára is vészhelyzet a hőség, amely az előrejelzések szerint a következő napokban várható. A Magyar Kardiológusok Társasága egészségeseket és szívbetegeket is óva int a kánikulában: 11 és 15 óra között ne legyünk napon, mert a leégés mellett hőgutát is kaphatunk, keressünk árnyékot és folyamatosan ügyeljünk a víz- és sópótlásra! A rendszeres gyógyszerszedők pedig mindenképp konzultáljanak orvosukkal – a meleg ugyanis azok hatását is módosíthatja.
Tovább...
 
Tanulj te is Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 01.
ImageA 2018/19-es tanévben már három egyetem várja a hallgatókat Székesfehérváron. A 350 már felvételt nyert nappali tagozatos gólya mellé a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Egyetem számos szakra várja a pótfelvételi eljárás során is a jelentkezőket.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 31.
ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvosi feladatokat ellátó Főosztályvezető 2018. augusztus 3. (péntek) 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Székesfehérvár polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Szomatikus és organikus tünetek értelmezése – Fischer Imre előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. július 31.
Fischer Imre pszichológus, kineziológus előadásával július 31-én, kedden 17.00 órakor folytatódik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Életreceptek című sorozata.
Tovább...
 
Vegyszeres gyomirtás lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. július 31.
Székesfehérvár jegyzője ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy 2018. augusztus 10-én, jövő pénteken vegyszeres gyomirtást végeznek a Börgönd–Sárbogárd vasúti pályaszakasz mellett. A vegyszerek a méhekre nem veszélyesek, de a kezelt területen két hétig tilos legeltetni és takarmányt begyűjteni!
Tovább...
 
Főzzön és győzzön! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. július 31.
ImageElindult a jelentkezés a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. A Fehérvári Programszervező Kft. egy hónapon át, augusztus 26-ig várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. A népszerű eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu honlapon olvasható.
Tovább...
 
Anyatejes táplálás világnapja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 31.
ImageAz anyatejes táplálás világnapján tartalmas délelőtti programmal várja az érdeklődőket a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. A Szabadművelődés Házában 2018. augusztus 1-jén, szerdán 09.30 órakor kezdődő eseményen többek között a szoptatásról, a mozgásfejlesztő játékokról és a kicsiket érintő elsősegélynyújtásról is hallhatnak előadást a leendő és gyakorló édesanyák, szülők egyaránt.
Tovább...
 
Lábszag ellen: fekete tea Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. július 30.
Amikor a kellemetlen lábszag egyre csak visszatér, tenni kell ellene! Ez a probléma gyakrabban előfordul a meleg időben. A nyári időszakban tehát – különböző megoldásokat keresve – még jobban kell figyelnünk rá. A rossz szagok megszüntetése érdekében nagymamáink például fekete teás lábfürdőbe áztatták a lábukat. Próbáljuk ki mi is!
Tovább...
 
Az utazás mint veszélyforrás? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. július 30.
ImageNemzetközi adatok szerint az utazók több mint 40%-a tapasztal különböző egészségügyi problémákat az utazása során.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a málna csonthéjas termésű? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 30.
ImageNem viccelek, tényleg így van! Amit mi a málna termésének mondunk, az botanikai szempontból sok-sok, szorosan egymás mellett fejlődő csonthéjas termésből álló terméscsoport. – Érdekel még más érdekesség is a málnáról? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 30.
ImageHa úgy érzed, nem tudsz várni egy újabb évet az Everness fesztiválig, örömmel tudatjuk, hogy nem is kell! Szeptemberben összesűrítjük neked az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén újra átélhesd azt. Kevesebb helyszín, koncentráltabb programok várnak. Csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra számíthatsz, limitált 1000 fős férőhellyel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10253 - 10263 / 20409